X

Logo laten maken


Een goed professioneel logo laat in een oogopslag zien wat uw bedrijf doet. Ook kan een logo een herkenbaar beeldmerk zijn voor uw merk of bedrijf. Omdat een logo een aantal jaren mee moet gaan voor het krijgen van naamsbekendheid en herkenning, is het belangrijk dat het logo goed overdacht gemaakt wordt. Ook moet het definieerbaar zijn op allerlei afbeeldingsgroten. Denk hieraan hoe het zou staan op een pen, poster of een auto.

 

Gecombineerd met een website of webwinkel wordt een logo laten maken goedkoper.

 

Een logo laten maken door cmsXpress is een goede keus! Wij maken het logo direct in een Vectorbestand zonder extra meerwerk kosten! Een vectorbestand kan op alle formaten geopend worden voor alle doeleinden zoals bijvoorbeeld auto belettering.

Wij verdiepen ons in uw dienst en maken een concept. Het logo wordt zo gemaakt dat u hiermee van alles kunt doen: naar een drukkerij, voor het gebruik als handtekening in een email, voor op uw website en noem zo maar op. 

Wanneer wij uw website bouwen is het maken van een standaard tekst logo inbegrepen. Een standaard logo is geen vectorbestand, maar kunt u wel ontvangen in een jpeg of ping bestand. 

 

Ik wil alleen een logo laten maken.

Voor het laten maken van enkel een professioneel logo maken wij hiervoor een prijsopgaaf. Neem contact op.

 


Bekijk wat wij voor onze klanten gemaakt hebben!