X

 

Creatieve en SEO vriendelijke webdesign om goed gevonden te worden in Google.
cmsXpress ontwerpt en bouwt je site en maakt hem vindbaar


Je wilt voor jouw bedrijf een website laten maken die mooi oogt, goed werkt en bezoekers gaat trekken. De website moet goed gevonden worden in Google. Het design van jouw website is het eerste wat bezoekers zullen zien. Je kan maar 1 keer een eerste indruk maken. Als dit allemaal goed zit, zullen de bezoekers van jouw website langer op jouw website blijven en meer informatie van jouw website onthouden.

cmsXpress maakt voor jou een compleet werkende website. Wij kijken naar jouw wensen en huisstijl, en gaan daarmee creatief aan de slag. Ons team is gespecialiseerd in zowel de vormgeving als de techniek van websites. Door het totaalpakket met een uitgekiende SEO te laten kloppen, zorgen wij ervoor dat jouw website zo succesvol mogelijk is. 

SEO optimalisatie

Het is belangrijk dat jouw bezoekers snel bij jou terechtkomen en dat je dus hoog in de zoekresultaten op Google komt. Jouw bedrijf moet zo hoog mogelijk op die eerste pagina op Google staan. Hierdoor kan jouw doelgroep je vinden, en zullen nog meer mensen je website bezoeken. cmsXpress heeft hiervoor de kennis in huis!

 

Conversie; van bezoeker tot klant

De conversie op jouw website moet hoog zijn: een bezoeker die ook direct gaat kopen. Het is daarom belangrijk dat jouw site goed in elkaar zit en dan een bezoeker snel vind wat hij zoekt. 


*Het is bij een cmsxpress website of shop niet mogelijk een externe partij landingspagina's te laten plaatsen of andere technische werkzaamheden te laten verrichten op onze servers.  

 

 

Keyword onderzoek

Het kiezen van de juiste keywords is de basis van een succesvolle SEO strategie. Als de verkeerde keywords worden gekozen dan word je website nooit gevonden. cmsXpress helpt zoeken naar de juiste zoekwoorden en termen die je potentiële klanten gebruiken in zoekmachines

 

Concurrentie-

analyse

We onderzoeken wie je belangrijkste (online) concurrenten zijn, wat ze SEO technisch goed doen, op welke zoekwoorden ze vindbaar zijn en waarom dit zo is. Hierop passen wij jou site weer aan. 

On-page optimaliseren

Als je een goede ranking wilt is On-page optimalisatie noodzakelijk. cmsXpress zorgt ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s over gaan, dat ze relevant zijn. Wij werken met de SEO richtlijnen van Google.


 

SEO

copywriting

Goede relevante content is belangrijk voor je potentiële bezoekers en de zoekmachines. Voor de waardevolle zoektermen die voortkomen uit het keyword- en concurrentieonderzoek schrijven wij relevante en gebruikersvriendelijke teksten en plaatsen deze in de website. 

Technische

SEO

We analyseren de website en we maken een op maat SEO prioriteitenlijst op volgorde van belangrijkheid met de oplossingen.
Wij houden tijdens de bouw van de website al rekening hiermee en lossen zo problemen op.Regelmatig optimaliseren

CmsXpress zal jouw site regelmatig bekijken en optimaliseren zodat ook nieuwe pagina's goed voorzien zijn van de benodigde ingredienten voor een goede SEO.

 

SSL CERTIFICAAT  - https//:

Uw veilige website

 

Een cmsXpress website is standaard uitgerust met een SSL certificaat voor nieuwe sites vanaf 2018. Bent u al langer klant en u wilt opwaarderen? Tegen lage kosten kunnen wij uw site migreren naar een maandpakket. 

Een SSL certificaat biedt de bezoeker een beveiligde verbinding en zorgt voor een hogere ranking in Google.  Bij een cmsxpress website kunt u uitsluitend gebruik maken van onze aangeboden SSL certificaten. 

Als uw domeinnaam bij ons is geregistreerd dan regelen wij het allemaal voor u. Maar ook als u uw domein bij een andere hoster heeft ondergebracht helpen wij u met het organiseren van het SSL certificaat. 

Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen voor uw certificaat en een goede 301 redirect doorvoeren zodat u uw opgebouwde ranking in zoekmachines niet verliest.

 

Wij gebruiken een server "Fair use policy" dus u hoeft geen rekening te houden met een Datalimiet. Kortom een perfecte oplossing voor starters en ervaren ondernemers. 

 

 

 

 

 

Voorbeeld website design

 

 

Responsive: Uw site of shop bijwerken of bekijken via tablet, iPad of smartphone

 

 

Doormiddel van uw persoonlijke login kunt u de site aanpassen waar en wanneer u wilt! 

De site past zich aan wanneer het bekeken wordt via een Tablet, iPad of smartphone. 

 

Bent u een bestaande cmsXpress klant? 

Vraag dan eens naar de mogelijkheden en prijzen om uw webwinkel responsive te laten maken.

 

 

 

Offerte aanvragen

 

 

 

Uw plannen bespeken op ons kantoor?

De koffie staat klaar. 

 

 

 

 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN